top of page
  • experimentoyprueba

FINS AVIAT!

Hola classe La Terra!


Com ja us he comentat a classe, deixarem d'intervenir durant un temps en aquest bloc, perquè arriba el fi de curs i tenim moltes coses que preparar.


Espero que us hagi agradat tant com a mi l'ús d'aquest recurs. Ens ha permès mantenir-nos en contacte i proposar idees per treballar, les quals desitjo que us hagin semblant interessants i a partir de les quals hagueu pogut aprendre molt.


M'agradaria que fessiu algun comentari en el qual destacareu els aspectes positius i els aspectes a millorar que considereu que hauria de tenir en compte. Podeu fer-ho a classe o a l'apartat de comentaris de la web de manera anònima. Les vostres opinions són imprescindibles i us asseguro que intento tenir-les en compte en les programacions de les activitats que us plantejo. Ajudeu-me a continuar millorant, ja que jo, al igual que vosaltres, encara tinc moltes coses per aprendre, perquè mai ho sabrem tot i ens em de superar dia rere dia.


Molts ànims per la resta del curs i enhorabona a totes i tots, sou una classe molt treballadora i creativa. Continueu així!


1 visualización0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page